• D1 13 februari

    Zondag 13 februari speelden wij een handbal-uitwedstrijd in Schijndel.
    We moesten tegen Zephyr D1, een team met alleen maar jongens en wij zijn met alleen meisjes dus het was een jongens tegen de meisjes wedstrijd.

    Het was heel de wedstrijd erg spannend het ging namelijk heel lang gelijk op. 1-1, 2-2 enz. Tot 4-4 , want daarna liep Zephyr uit naar 8-4. Gelukkig voor ons haalden we het weer in doordat wij een paar mooie aanvallen hadden en toen stond het weer 8-8 gelijk. Daarna stonden we soms met 1 of 2 punten achter. Toen het rust was stond het 11-11 heel spannend. Er was een hele lange jongen die kon snel rennen en deed hij een hele hoge sprongschot hij gooide de bal heel hard in het doel. Het was heel moeilijk om hier tegen te keepen. Daarom stonden we weer achter met ongeveer 1 punt. En dat bijna heel de wedstrijd.

    Tot het laatst toe bleef het nog wel even spannend, want we stonden gelijk met 20-20. Op het einde had de tegenpartij de bal afgepakt en toen scoorden zij. Uiteindelijk werd het 23-20 voor de tegenpartij. We hadden ons best gedaan maar ze waren net iets sterker. De jongens hadden gewonnen. ☹

    Groetjes Merle en Renske