• HandbalNL app

  De HandbalNL app is nu beschikbaar. Download hem en stel je account in met het emailadres waarmee je bij S.C. Elshout bent ingeschreven in de ledenadministratie. Via de app krijg je informatie over je team, wedstrijden, evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten. Super handig om op de hoogte te blijven van alles wat er zich binnen de club afspeelt.

 • Inloggen op de app

  Als je de HandbalNL app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen:

  1: Je hebt al een account van HandbalNL. Je kunt inloggen met het bestaande account. Bij het inloggen wordt er gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij S.C. Elshout in de ledenadministratie bekend bent.

  2: Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er opnieuw voor dat je een mailadres gebruikt waarmee je bij S.C. Elshout bekend bent.

  3: Je hebt een bestaand account bij HandbalNL, maar weet de inloggegevens niet meer waardoor je niet kunt inloggen. Neem contact op met Maureen Lauwers - van Hulten (06-36462880).

  Hoe weet ik met welk emailadres ik bekend ben bij S.C. Elshout Handbal? Het adres waarop je mailtjes ontvangt en waarmee je je hebt aangemeld als lid is het adres waarmee je bekend bent bij S.C.Elshout. Weet je niet meer welke dit is? Neem contact op met Maureen Lauwers - van Hulten (06-36462880).

 • To do

  We willen je vragen om in de app de volgende stappen te ondernemen:

  - Ga naar instellingen en verander je privacyniveau naar open of normaal en druk op opslaan. Wanneer je op beperkt of op afgeschermd staat, kunnen jouw teamgenoten niet zien met wie ze in het team zitten, omdat jouw naam wordt verborgen op de app en op de website.

  - Upload een pasfoto. Zonder duidelijke pasfoto mag je niet spelen en mag door een scheidsrechter ook geweigerd worden om je mee te laten spelen met de wedstrijd.

 • Meerdere kinderen

  Heb je meerdere kinderen bij S.C. Elshout Handbal en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden van S.C. Elshout Handbal? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt een van je kinderen ingelogd. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor "wisselen van persoon".