• WE HEBBEN JULLIE HULP NODIG!

   

  Om onze administratie up to date te houden is het belangrijk dat adreswijzigingen, verandering van telefoonnummer of e-mailadres aan ons worden doorgegeven. Ook willen we graag dat met name voor de jeugd af en toe een nieuwe pasfoto wordt geüpload zodat kinderen door de scheidsrechter kunnen worden herkend.

  In de HandbalNL app kun je al dit soort wijzigingen makkelijk zelf doorvoeren. Je gaat hiervoor naar ‘instellingen’ --> ‘mijn persoonsgegevens’. Mochten gegevens zoals naam en geboortedatum niet juist staan dan kun je deze niet zelf wijzigen maar moet je deze aan ons doorgeven op elshout@handbal.nl.

  Regelmatig komt het voor dat leden hun profiel niet op ‘open’ of ‘normaal’ hebben staan, dat zorgt ervoor dat je niet met je naam bij de team-indeling op onze website staat omdat deze automatisch is gekoppeld aan de ledenadministratie. Ook scheidsrechters kunnen dan problemen ondervinden met jouw gegevens.  We merken dat leden dit vaak ongemerkt op ‘afgeschermd’ of ‘beperkt’ hebben staan. Hoe wijzig ik het privacyniveau?

  - Ga naar ‘instellingen’ en verander je privacyniveau naar ‘open’ of ‘normaal’ en druk op opslaan.

  We willen iedereen dan ook vragen om eens in te loggen op de app en de gegevens op juistheid te controleren en zo nodig aan te passen, je zou ons hier erg mee helpen!

  Je hebt al een account van HandbalNL? Je kunt inloggen met het bestaande account. Bij het inloggen wordt er gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij S.C. Elshout in de ledenadministratie bekend bent.

  Hoe weet ik met welk emailadres ik bekend ben bij S.C. Elshout Handbal? Het adres waarop je mailtjes ontvangt en waarmee je je hebt aangemeld als lid is het adres waarmee je bekend bent bij S.C.Elshout. Weet je niet meer welke dit is? Neem contact op met Maureen van Hulten (06-36462880).

   Heb je de app nog niet dan willen we je vragen deze alsnog te installeren. Hoe doe ik dat?

  Je kunt de HandbalNL app downloaden via de playstore of applestore.

    

  Als je de HandbalNL app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen:

  Via ‘registeren’ kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er opnieuw voor dat je een mailadres gebruikt waarmee je bij S.C. Elshout bekend bent.

  We willen je vragen om in de app de volgende stappen te ondernemen:

  - Ga naar instellingen en verander je privacyniveau naar ‘open’ of ‘normaal’ en druk op opslaan. Wanneer je op ‘beperkt’ of op ‘afgeschermd’ staat, kunnen jouw teamgenoten niet zien met wie ze in het team zitten, omdat jouw naam wordt verborgen op de app en op de website.

  - Upload een pasfoto. Zonder duidelijke pasfoto mag je niet spelen en mag door een scheidsrechter ook geweigerd worden om je mee te laten spelen met de wedstrijd.

  Heb je meerdere kinderen bij S.C. Elshout Handbal en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden van S.C. Elshout Handbal? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt een van je kinderen ingelogd. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor "wisselen van persoon".

  Alvast bedankt voor jullie hulp!