• Jeugdtoto gaat van start!

  JEUGDTOTO GAAT VAN START!

  Beste leden,

  Morgen 9 oktober is de eerste uitreiking van de toto’s, LET OP: dit jaar in de kantine van het sportpark!

  Er zijn vragen binnengekomen of het verstandig is de toto door te laten gaan i.v.m. de stijging van het aantal corona-besmettingen. De beslissing om deze door te laten gaan is vorige maand i.o.m. de gemeente genomen. Ook andere verkopen zoals kinderpostzegels en grote clubactie hebben doorgang gevonden.

  Wij denken dat met een beetje creativiteit er toch toto’s verkocht kunnen worden. Denk bijv. aan bestellingen per telefoon, invullen van toto’s per mail, verkoop per app of eenmalig voor 6 weken betalen en zelf invullen. We verplichten niemand om langs de deuren te gaan maar hopen dat jullie toch een manier vinden om toto’s te verkopen en hiermee een leuk centje voor de club op te halen.

  Het ophalen en inleveren van de toto’s is op aangepaste wijze, vandaar ook in het sportpark dit jaar. Er zijn al teams die onderling afspraken hebben gemaakt om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk mensen hoeven te komen.

  Van 16 oktober t/m 20 november tussen 19.30 uur en 19.50 uur lever je de toto’s weer in en krijg je nieuwe toto’s mee. Op 20 november lever je voor de laatste keer de toto’s in.

  Lees de volgende afspraken goed door:

   

  -           Ingang is de normale ingang van de kantine.

  -           Bij binnenkomst dient men de handen te ontsmetten. 

  -          Alleen de kinderen (pupillen) komen naar binnen. Ouders wachten onder/in de tent of e.v. kleedkamer rekening houdend met de onderlinge afstand van 1,5 meter.

  -          Bij vertrek lopen de verkopers via de bestuurskamer en de CV Ruimte naar buiten.

   

  We hopen desondanks op een goede opbrengst dit jaar!

  Met vriendelijke groet,

  Het bestuur